شرح طريقة عمل التورتة بالشيكولاتة للمناسبات السعيدة وسهلة التحضير لا تستغرق وقت جربيها بنفسك طريقة عمل تورتة عيد الميلاد خطيرة المزاق, لكل اللي بتبحث عن طريقة عمل تورتة بالشيكولاتة خطوة بخطوة , الان مقادير عمل التورتة السهلة مش هتاخد منك وقت جربيها بنفسك مش هتندمي , طريقة عمل التورتة للشيف الشربيني مش اسرع من الطريقة دي متجربة , تابعي طريقة عمل التورتة بالمقادير الصحيحة علشان متبوظيهاش خليكي معايا , شرح طريقة عمل التورتة بالصور 2014 .
اولا المكونات
1 ك ونصف دقيق منخول
نصف ك زبد
4 ملاعق كبيرة كاكاو
فانيليا + ملعقة كبيرة بيكنج بودر
نصف ك لبن
نصف كوب سكر بودرة
4 بيضات
ثانيا
يوضع الدقيق المنخول في اناء و يضاف اليه البيكنج بودر
ثم في اناء اخر يدعك الزبد مع السكر حتي يبيض لونه بالمضرب
ثم يضاف البيض واحدة واحدة مع الاستمرار في الضرب حتي
ينتهي المقدار ثم يضاف الفانيليا و اللبن
ثم يضاف خليط الدقيق علي دفعات مع التقليب بخفة
ثم نحضر صينية و ندهنها بالسمن و رشة دقيق
تصب عجينة التورتة في الصينية و تخبز في فرن متوسط الحرارة
بتستمر في الفرن من ساعة الا ربع حتي ساعة تقريبا علي حسب فرنك
بعد النضج تترك حتي تبرد علي منخل سلك
ثم تشق نصفين و تحشي و تغطي بكريمة الشيكولاتة
وبكده نكون عرفنا طريقه عمل التورته
ومن هنا نشوف الصور دى لمجموعه من التورتات الجميله واللذيذة ايضا
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen